-->

Bidragsytere

Vil gjerne presentere bidragsyter til denne bloggen


Tone Beate

Ønsker selv å få belyst det å leve med Kreft med denne bloggen.
 Det å få fortelle "min historie".
 Mine erfaringer og mine opplevelser med kreften.
Kanskje det kan hjelpe andre i samme situasjon.

Jeg setter stor pris på at noen bryr seg så mye at de vil samle inn penger til ting jeg vil oppleve.
Men mest av alt er jeg takknemlig for at denne bloggen ble laget.
 Det blir veldig spennende å følge den fremover (for meg også), og ikke minst responsen fra "folket"


Anja Kvamme/Anja´s Kortkreasjoner

Jeg er stolt av å få kalle meg venninne av Tone Beate. 
Vårt vennskap begynte med at vi har felles interresse for hund, og ikke hvilken som helst hund - men nemlig Grand Danois. Via facebook fant vi hverandre, og på treff har vi møttes. 

Det tok meg ikke lang tid å oppdage at Tone Beate er ett av de mest fantastiske menneskene jeg har blitt kjent med! Hun er ett menneske man faller totalt for med det første, og det føles som man har kjent hverandre i evig tid... 

Vi har hatt noen gode samtaler på telefon, og på chat... sett frem til alt vi skal finne på, alle turer vi skal møtes på og ikke minst drømmer som vi gleder oss over!

Jeg visste tidlig at Tone Beate var Brystkreftrammet, at hun hadde operert, fightet ett "helvete" den gang, og at dette var overvunnet... Hun sa hun var friskmeldt, men måtte til kontroll innimellom.
Jeg har fra før dette beundret henne, beundret den kvinnen hun er. Og jeg har sett utrolig mange likheter i meg selv som i henne. Første likheten jeg kunne dra var at vi begge var 78´modeller, "beste årgangen spør du meg" og ett stort hjerte for hund. Vi er begge to sta, optimistiske, viljesterke og får til mer enn vi selv tror. Dette er noe av det beste med Tone Beate. Og jeg har sånn tro på henne, selv med de værste nyhetene så har hun en enorm styrke. En imponerende styrke!

Som Tone Beate selv sa til meg tidligere i høst, nå som tilbakefallet av kreften kom, "Det skal mer til for å tippe meg over, jeg gir meg ikke så lett. Men det er tøft, og jeg er redd"

Jeg kan ikke annet enn å beundre henne, hun er min heltinne...
Jeg tipper vi er mange rundt henne - mange som er mye nærmere henne enn meg, familie og venner - som føler seg matkesløse mot noe så brutalt som kreft med spredning...

Ingen av oss vet hva fremtiden bringer, eller hvor raskt eller sakte kreften herjer.
Men det er nå det gjelder - det er nå, det er nå vi har sjansen til å gi Tone Beate boosten mellom slagene

*****
Jeg dedikerte følgende til henne forrige dagen:
Jeg kjenner noen få kvinner som er sterkere enn alle jeg noensinne har møtt! 
Alt blekner i forhold til disse, heltinnene 
- hver dag er en kamp (!!!)
Jeg er helt målløs og ytterst stolt av å få kalle meg venninne 
- tross ett helvete som hadde slått luften utav hvemsomhelst, så stråler disse 
- de gir meg alt...tusen takk for at nettopp jeg får være del i ditt liv

*****
Tusen takk, Tone Beate, for at du (etter litt overtalelse) lot meg, Anja, få opprette denne innsamlingen og denne bloggen for deg - dette er det minste jeg kan gjøre for deg!

- Det at ett så ungt menneske blir rammet av kreft gjør noe med oss alle og enhver. Det at verdens beste Tone Beate er den som er blitt så hardt rammet, river så langt inni sjelen og er så urettferdig.
Jeg håper selvsagt det finnes mange, mange som vil hjelpe til med ett økonomisk bidrag (uansett størrelse) for på denne måten å kunne gi Tone Beate en eller flere nye eventyr og opplevelser. 


Og til deg som støtter, deler, liker og bidrar (enten det er stort eller smått) - tusen takk for at nettopp du og bryr deg, både på vegne av Tone Beate og familien sier jeg igjen tusen takk 

*****